30/11/09

Jornada de dinamitzadors/es del PCEE a Banyoles!

















Aquest divendres dia 27 quatre respresentantes de dinamitzadores de la nostra ZER van assistir el curs de formació en dinamitzaors/es, organitzat per el plà català de l'esport a l'escola.
A més de passar-s'ho molt bé, van aprendre a com dinamitzar un grup i diferents esports: Korfball, Caiac, BTT, Jocs alternatius.















10/11/09

La castanyada a Saus





Diferents activitats a Saus.

En José Luís Pascual ens ensenya les seves obres.



Tots els alumnes de la Zer hem fet la primera trobada: la castanyada a Saus.Tots hem anat caminant fins a Saus. Allà, els nens i nenes d'infantil i de 1r, 2n, 3r i 4t han fet diferents jocs en petit grup. Mentrestant, els alumnes de Cicle Superior han anat a veure l'escultor José Luís Pascual al km7 (al costat de la gasolinera de Saus). Els hi ha ensenyat les obres que té exposades, com elabora les seves obres i el seu taller.Després ens hem reunit tots a la plaça del poble i hem intercanviat endevinalles. Hem dinat i després els alumnes han cantat cançons de la castanyada. Finalment, els nens i nenes de 5è i 6è, s'han disfressat de castanyeres i han repartit castanyes a tots els alumnes i mestres.