25/11/10

DIARI DEL NOSTRE HORT

Els alumnes de l'escola han fet un diari del seu hort. En aquest diari expliquen el procés que més o menys han anat seguint.
Mireu quines fotos més xules!!!!!!!!!!
Qué bé que s'ho passen i quantes activitats fan.

Aquest és el diari que han escrit els alumnes:


Un dia els pares dels alumnes de l'escola de Vilamacolum van quedar per construir un hort. També els alumnes van ajudar a fer el tancament de l'hort, i un altre dia un pare va anar a remoure la terra perquè hi poguéssim començar a plantar.

El primer dia que vam anar a l'hort els nens de 6é i un nen de 3er van lligar els cordills perquè féssim les regues ben rectes. Les regues són aquells conductes pels quals passa l'aigua per regar les plantes. Abans de fer les regues vam fer els forats on hi plantàvem les plantes. Ara ja hem plantat calçots, pèsols, alls i espinacs.

Els pares ja ens han omplert d'aigua el dipòsit per on regarem les plantes, perquè fins ara teníem que anar de l'escola fins a l'hort amb galledes i ampolles d'aigua. Per regar alguna cosa ens hi estàvem molta estona. Ara ja ens estan començant a sortir les plantes i també les males herbes, costen molt de treure perquè estan enganxades des de l'arrel i també hi han les plantes bones que no les volem arrencar.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

aquest hort esta molt bé però jo hi veig moltes males herbes i poques verdures haurem de treballar una mica més si volem collir-les.
Un hortelà.

Anònim ha dit...

És que això de l'hort no és gens fàcil...Però quan comença la collita fa moltíssima il·lusió! Ja ho veureu!

Ho diu una mare que ha fet el seu primer hort aquest estiu i també es barallava amb les males herbes!!

Moltes felicitats a tots els nens i nenes de l'escola per l'esforç!

Petonets,

Tess

Glòria ha dit...

M'agrada molt l'hort de l'escola. Felicitats!!!